TEMA'NIN AEV ZİYARETİ

TAKİP ET

TEMA İl Temsilcisi Önder Çelik ve TEMA il yönetimi Afyon Eğitim Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyarette her iki Vakıf'ın birlikte hangi etkinliklere imza atabileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

TEMA İl Temsilcisi Önder Çelik ve TEMA il yönetimi  Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette her iki Vakıf’ın birlikte hangi etkinliklere imza atabileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı İl Temsilcisi Önder Çelik, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri  Murat Diker’i ziyaret etti. Çelik, Afyon Eğitim Vakfı’nın faaliyetlerini takip ettiklerini belirterek “TEMA Vakfı’ndaki gönüllülerimiz ile Afyon Eğitim Vakfı ortak bir çalışma yapabilir. Bu konuda yeni fikirler üretebiliriz” dedi.

 

AEV Genel Sekreteri  Murat Diker de bu ziyaret ve teklif dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirtti. Diker, Afyon Eğitim Vakfı olarak Afyonkarahisar’daki diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak faaliyet yapmaktan memnun olacaklarını belirtti.