Tekstil Fabrikasında çalışmalar son sürat !

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yüzlerce kişiye ekmek kapısı olacak olan tekstil fabrikasının kurulacağı fabrikada incelemelerde bulundu

Yapılan düzenlemeler hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Zeybek fabrikayla birlikte istihdamın önünün açılacağını ifade ederek, tekstil sektörünün de Afyon’da gelişmesine üncü olacaklarını söyledi.

İş adamı Deniz Özalan ile fabrikanın açılış süreci hakkında değerlendirmelerde Başkan Mehmet Zeybek, seçim vaatleri arasında olan iş sahası açma projelerinden birisini daha gerçekleştirmenin huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Zeybek ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İstihdamı artırmak amacıyla girişimlerde bulunup, güzel şehrimize kazandırmayı planladığımız Tekstil Fabrikasını ziyaret ettik. Girişimci iş insanı Deniz Özalan kardeşimizle fabrikanın açılış sürecini istişare ettik, değerlendirmelerde bulunduk. Normalleşme sürecinde girdiğimiz şu günlerde açılış hazırlıkları daha da hızlanan Tekstil Fabrikasını İnşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda hizmete açacağız." dedi.