TCDD BÖLGE MÜDÜRÜNDEN ÜNİVERSİTEYE ZİYARET

TAKİP ET

TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret ederek derslerine katıldı.

Raylı Sistemler Yol Teknolojisi Programı Raylı Sistemler Bilgisi dersi için MYO Konferans Salonunda hazır bekleyen öğrencilere Bölge Müdürü Adem Sivri TCDD’nin vizyon, misyon ve projelerini, Demiryolu yenileme ve bakımlarında kullanılan makineler, demiryolu bakımları ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerden Mezuniyetten sonra çalışma ortamı ve TCDD Raylı Sistem Projeleri ile ilgili gelen soruları da cevaplayan Sivri; derse ilgi ve yoğun katılımdan dolayı öğrencilere teşekkür etti.

 

Ders sonunda AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir’i ayrı ayrı ziyaret eden Bölge Müdürü Adem Sivri Raylı Sistemler Bölümü ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. TCDD olarak Raylı Sistemler Bölümü Meslek Dersleri Öğretmeni olarak ders vermeleri için alanında uzman 3 Teknik Müdürün görevlendirildiğini ifade eden Sivri, MYO Öğrencilerine desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

 

Ziyaretlerin ardından Okul yönetimi ile MYO eğitim ve öğretim alanında incelemeler yapan Bölge Müdürü Sivri, Öğrencilerin görsel eğitimleri için Bölge Müdürlüğünden okul sahasına stoklanan raylı sistemlere ait materyaller (Ray, Travers ve bağlantı elemanları vb.) hakkında bilgi verdi.

 

Okul sahasında belirlenmiş bölüme demiryolu kurulumlarının yapılması konusunda MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir, Müdür yrd Öğretim Görevlisi Elif Cönk, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy ve Bölüm Öğretim Görevlisi Hicri Yavuz ile saha çalışması yapılmıştır. Sahada zemin hazırlığı akabinde öğrencilere ders niteliğinde demiryolu kurulumunun yapılması planlanmaktadır.