Taşoluk Spor Kulübü güreşte Türkiye şampiyonu oldu

TAKİP ET

Konya’da tertiplenen 15 yaş Türkiye Güreş Şampiyonasında Taşoluk Belediye Spor Kulübü şampiyon oldu. Şampiyon güreşçiler Temmuz ayı içinde Hırvatistan’da tertiplenecek olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Afyon Haber: Türkiye Güreş Federasyonu aracılığıyla Konya’da tertiplenen Türkiye Şampiyonasında Taşoluklu sporcular grup durumunda şampiyon oldu. 33 kilogramda Duygu Gedik birinci, Emine Beyza Barışkan ikinci, Ayşe Sıla Vural üçüncü oldu. 36 kilogramda Fatma Yılmaz birinci, 39 kilogramda Yağmur Karabacak birinci, 42 kilogramda Hava Konca ikinci, 50 kilogramda ise Melisa Sarıçiçek üçüncü oldu. Şampiyon güreşçiler Haçünkün ayında Hırvatistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

Şampiyon güreşçilerin antrenörü Yakup Yağcı: “ Çok emek harcadık. Mutluyuz. Gururluyuz. Buralara basit gelinmiyor, tüm sporcularımız çaba sarf etti. Beraber çok çalıştık. Bu hususta sporcularımıza ve bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz. İnşallah, Hırvatistan’da tertiplenecek olan Avrupa Şampiyonasında da en iyi neticesi almayı amaçlıyoruz. Sporcularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Türkiye Güreş Şampiyonası