Taş Devri Cafe, öğrencilere özel indirimlerle eğlenceyi Taş Devrine taşıyor!

TAKİP ET

Taş Devri Cafe, binlerce öğrencinin yanında: Yarı fiyatına müthiş menü ve eğlenceli oyunlarla tarih öncesi atmosferi Afyonkarahisar'da Yaşayın!"

Afyonkarahisar'ın "Erenler" mahallesinde hizmet veren "Taş Devri Cafe ve Oyun Salonu", üniversite öğrencilerine özel indirimler sunuyor ve onları benzersiz bir deneyimle buluşturuyor.

Öğrenci popülasyonunun oldukça yüksek olduğu Erenler mahallesinde, Taş Devri Cafe ve Oyun Salonu'nun öğrencilere özel indirim kampanyaları büyük ilgi görüyor.

Öğrencilere Özel İndirimler Taş Devri Cafe'yi Öne Çıkarıyor

İşletmenin tasarımı ve atmosferi, tarih öncesi dönem olarak adlandırılan "taş devri" konseptine sadık kalırken; lezzetli menüsü, geniş oyun seçenekleri ve öğrencilere özel sunmunları ile müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

İşletmenin Sahibi Nuran Hanım: "Öğrencilerimize Destek Olmak İstiyoruz"

İşletme sahibi Nuran Hanım, günümüz şartlarında öğrencilerimizin de ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiklerini ve öğrencilere destek olmak amacıyla menülerinde yüzde 50'ye varan indirimler sunduklarını paylaştı. "Öğrencilerimize karşı sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz ve onları desteklemekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Belirtilen Kampanyalar Dikkat Çekiyor!

Taş Devri Cafe'nin sunmuş olduğu kampanyalar arasında; indirimli nargile ve indirimli çay promosyonları bulunuyor. Ayrıca, her gece saat 24:00 itibariyle "günün çorbası" da menülerini zenginleştiriyor.

Taş Devri Cafe'de indirimli bazı fiyatlar: 

Taş Devri Cafe'de Nargile 150,00 TL yerine sadece 99,00 TL, yanında 1 bardak çay ikram edilmektedir.

Çay 10,00 TL yerine sadece 5,00 TL

Karnı acıkanlar için Gece Çorbası! 

Taş Devri Cafe her gece saat 24:00’de Günün çorbasını sizlerle buluşturuyor.  Taş Devri cafe'de günün çorbası 50,00 TL yerine sadece 29,00 TL.

Yeni Oyunlarıyla Taş Devri Cafe

Bunun yanı sıra, cafe; okey, tavla, mangala, denge, satranç, monopoly ve domino gibi eğlenceli oyun seçenekleriyle öğrencilere güzel vakit geçirme olanağı sunuyor. Aynı zamanda, nişan, kına, doğum günü, bebek partileri gibi özel gün ve gecelerde de hizmet veriyor.

Menüleriniz İster Sizden İsterseniz Bizden!

İşletme özel günlerde de hizmetinizde. İsterseniz yiyecek ve içeceklerinizi siz getirin kişi başı 15,00 TL’ye servisinizi biz yapalım, isterseniz menünüzü biz oluşturalım. 

Taş Devri Cafe Nerede?

Taş Devri Cafe ve Oyun Salonu'nu Erenler Mahallesi'ndeki adresinde ziyaret edebilirsiniz. Özel günler ya da eğlenceli vakit geçirme etkinliklerinizi planlarken, Taş Devri Cafe'ye uğramadan karar vermeyin!

Adres: Erenler Mahallesi 2765 Sok No: 12/6 Erenler/Afyonkarahisar

Bilgi ve rezervasyonlarınız için: 0 542 415 71 02





taş devri cafe taş devri cafe afyon taş devri cafe erenler