Tamer Artun son yolculuğuna uğurlandı!

TAKİP ET

Tekirdağ Haber: Trafik Kazasında hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Tamer Artun bugün dualrla son yolculuğuna uğurlandı

Üzücü Kaza, Malkara ilçesine bağlı Ahievren Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Tamer Artun, kullandığı otomobilini yol kenarına park etti. Daha sonra yolun karşısına geçmek isteyen Artun'a bir otomobil çarptı.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Artun'un hayatını kaybettiği belirlendi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye personelleri yayınladığı mesajda; 

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden, birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürümüz, değerli çalışma arkadaşımız Tamer Artun’u son yolculuğuna uğurladık. Sevgili Tamer kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Artun ailesine, yakınlarına ve Büyükşehir Belediyesi ailemize baş sağlığı ve sabır diliyoruz ifadelerine yer verildi. 



tamer artun tamer artun trafik kazası tamer artun cenaze tamer artun yt tamer artun tekirdağ