Suvermez Kavşağında Korkutan Kaza! 33 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde Suvermez Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında tarım işçilerini taşıyan otobüs ile kamyonet çarpıştı. 33 kişi yaralanırken, Afyonkarahisar Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı.

Dün öğleden sonra Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde bulunan Suvermez Kavşağı'nda korkutan bir trafik kazası meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan bir otobüs ile kamyonet çarpışarak devrildi. İlk belirlemelere göre 33 kişi yaralanırken, yaralıların kimlikleri henüz belirlenemedi.

Kazada yaralanan 33 kişiden 22'si Emirdağ Devlet Hastanesine, diğerleri ise Afyonkarahisar ve Eskişehir'deki hastanelere sevk edildi. Kazanın meydana geldiği Suvermez Kavşağı'nda ışık ihlali yaptığı belirtilen bir aracın otobüse çarpması sonucu çift taraflı yaralanmalı trafik kazası yaşandığı açıklandı.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bolvadin-Emirdağ karayolunda seyir halinde olan M. B.'nin aracıyla Suvermez kavşağında ışık ihlâli yaparak Yunak-Emirdağ karayolunda seyir halinde olan N. Ç.'in sürücülüğünü yaptığı otobüse şoför kısmından çarpması sonucu çift taraflı yaralanmalı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve yandaki 2 yolcu, otobüs şoförü ve otobüsteki 29 yolcu olmak üzere ilk belirlemelere göre 33 hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılardan 22’si Emirdağ Devlet Hastanesinde diğerleri ise Eskişehir ve Afyonkarahisar’daki hastanelerde tedavi altına alınmıştır" denildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, yaralıların durumu da yakından takip ediliyor.

emirdağ kaza emirdağ da feci kaza Emirdağ otobüs kazası Emirdağ Haber