Sürücüler Dikkat: Afyon'da bu yolda yol çalışması var!

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yol Durumu ve Kapalı Yollar açıklandı. Açıklamaya göre Afyonkarahisar-Konya yolunda yol çalışması olduğu bildirildi.

Afyonkarahisar-Konya yolunun 14-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

TÜRKİYE YOL DURUMU

Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı 1-3.km.leri arasında üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Niğde-Pozantı Otoyolunun Niğde istikameti Başmakçı Mevkiinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Niğde yönünde tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ezine-Küçükkuyu yolunun 42-43.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır

Milas-Yatağan yolunun 12-17.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 44-54.km.leri arasında (Kavak İlçe çıkışı-Karadağ Kavşağı) yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Yazıhan-Malatya yolunun 25-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Diyarbakır-Mardin yolunun 4-7.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sol şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Artvin-Erzurum yolunun 34-58.km.leri arasındaki Narlık ve Aksal Tünelleri ile 25 adet tünelde yapılacak olan elektrik-elektronik sistem bakım onarım çalışması nedeniyle 01-02-03.09.2021 tarihleri 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.