Sürgülü Kapılı Duşakabinlerin Tercih Edilmesindeki Etkenler

TAKİP ET

Kapıları, bir ray sistemi üzerinde hareket ederek sağa ya da sola doğru sürülerek açılan Sürgülü Kapılı Duşakabin sistemleri, neredeyse duşakabin sistemleri çıktığından beri var olan modellerdir.

Kapıları, bir ray sistemi üzerinde hareket ederek sağa ya da sola doğru sürülerek açılan Sürgülü Kapılı Duşakabin sistemleri, neredeyse duşakabin sistemleri çıktığından beri var olan modellerdir. İlk modellerden olan mika(polistren) camlı sistemlerle başlayan yolculuğu, sonraları temperli camlarla evrilmiştir. Günümüzde de birçok modelde yeni aksesuarlarla birlikte kullanımı devam etmektedir.

Bazı banyo alanlarında kapıların açılması için yeterli mesafe bulunmayabilir. Menteşeli duşakabin kapılarının açılması için belli bir alana ihtiyaçları vardır. Banyonuzda bu alanı temin edemiyorsanız sürgülü kapısı olan bir duşakabin tercih edebilirsiniz. Bu modellerde kapı dışa ya da içe doğru değil, sürgü hareketi ile sağa ya da sola doğru kayarak açılıp kapanır. Bu sayede kapı açılışı için fazladan alana ihtiyaç kalmaz.



Sürgülü Kapılı Duşakabin sistemlerinde her türlü cam panel tercih edilebilir. Genellikle temperli 5mm ya da 6mm yapıda olan camlar çok rağbet görmektedirler. Bunun yanında cam üzerine kumlama ile desen yaptırma şansınızda vardır. Belirlenen desen modeli kumlama ile cam üzerine uygulanabilir. Ayrıca renkli desenler de seçenekler arasında yer almaktadır. Serigrafi baskı olan karalojlı bir cam ve siyah profillerle bütünleşen bir model de oluşturulabilir. Şeffaf, füme ve reflekte cam modelleri de çokça tercih edilen modellerdendir. 



Profil türü olarak her türde ve renkte seçenek imkanı vardır. Gold(sarı), bronz, parlak ya da mat krom ve siyah profiller içinden, seçtiğiniz cam türüne uygun olanı tercih edebilirsiniz. Duşakabin profilleri sizi renk konusunda sıkıntıya sokmayacak birçok tercih sunan yapıdadırlar.

Sürgülü Cam Duşakabin modelleri tekne ile birlikte kullanılabildiği gibi küvet üzerine ve doğrudan zemin üzerine teknesiz olarakta uygulanabilir. Burada tercih tamamen kullanıcıya kalmıştır. 

Aksesuarlarda modellere uygun olarak plastik, metal ve farklı renklerde üretilmektedir. Bu sayede ana etmen olan camlara ve profillere uyum sağlarlar. Cam panellerle tercih edilmesi gereken tekerlekler metal olmalıdır. Bu sayede ağırlığı taşımada sorun çıkmaz ve uzun ömürlü bir sistem elde etmiş olursunuz. Profil renginize uygun olarak mıknatıs ve suluk seçimi de yapabilirsiniz. Mıknatıs ve suluklar şeffaf, gold(sarı) ve siyah renklerle size farklı seçenekler sunan aksesuarlardandır. Kapı kulplarında da birçok farklı model karşımıza çıkmaktadır. Lama kulplar, ay kulplar ve topuz kulplar piyasada en çok kullanılan modeller arasındadır.

Ankara Duşakabin olarak tüm tercihlerinizi karşılayabilmek için uzman kadromuzla her zaman hizmetinizde olmaktan mutluluk duyacağız. Duşakabin fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir ve sayfamızdan ürünlerimizi inceyebilirsiniz.

sürgü kapı duşakabin sürgülü çift kapılı duşakabin sürgülü tek kapılı duşakabin