Şuhut'ta doğalgaz olmayan ev kalmayacak

TAKİP ET

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yaptığı çalışmalar ile tüm Şuhut'un takdirini topluyor. Bozkurt önümüzdeki süreçte Şuhut'ta doğalgazsız ev kalmayacak dedi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yaptığı çalışmalar ile tüm Şuhut'un takdirini topluyor. Bozkurt önümüzdeki süreçte Şuhut’ta doğalgazsız ev kalmayacak dedi

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde doğalgaz çalışmaları yeniden start aldı. Şuhut'un yalı mahallesinde başlayan doğalgaz çalışmalarını Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yerinde inceledi.

Başkan Bozkurt yaptığı açıklamasında ”Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar kapsamında bizlerin yanında yer alan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Daha önceleri düşündüğümüzde Şuhut'ta doğal gaz belki hayal gibi görünüyordu. Ancak yakın zaman içinde Şuhut’ta doğalgazsız ev kalmayacak. Biz tüm ekibimizle beraber güzel ilçemiz Şuhut için tüm gayretimizle 7/24 çalışmaya devam edeceğiz.

Başkan Bozkurt ; Doğalgaz kapısına kadar gelmiş olan halkımız lütfen bu nimetten yararlansınlar. Hem ekonomik yönden katkısı olan hem de çevreye katkısından dolayı Şuhut’ta hava kirliliğininde önüne geçmiş olacağız. Çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Allah'tan kolaylıklar diliyorum”dedi.