Şuhut Haber: Zabıta ekipleri dilencilere operasyon yaptı !

TAKİP ET

Şuhut Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe merkezinde vatandaşların duygularını kullanarak para dilenen dilencilere yönelik çalışma yaptı. Şuhut Haberlerini Afyon Kent Haber belediyeler kategorisinden takip edebilirsiniz.

Şuhut Haber :  Afyonkarahisar 'ın Şuhut ilçesinde son günlerde dilenciler artınca Belediye Zabıta ekipleri düğmyeye bastı.

Şuhut Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ilçe merkezi caddelerinde dilencilik yapanlara yönelik operasyon yaptı. Yapılan operasyon sonucu yakalanan dilenciler Şuhut dışına çıkartıldı .

Belediye'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, halkımızı rahatsız ederek cadde ve işyerlerinde dilencilik yapanlara yönelik operasyonlarını hızlandırdı. Ekipler işçe merkezinin en işlek caddeve sokakalarında ayrıca Camilerin , Pazaryerlerinin önünde dilenenleri toplayarak gerekli işlemleri yapıyor.

Yakalanan dilencilere cezai işlem uygulandıktan sonra ilçe dışına gönderiliyor. Vatandaşlarımızın, cadde ve sokaklarda dilencilik yaptıklarını tespit etmeleri halinde Belediye iletişim hattına istek ve şikayetlerini bildirsinler. Bizlere ulaştırılan ihbarlarla ilgili gerekli işlemler anında yapılıyor. Ekiplerimiz, halkımızın rahatı ve huzuru için bu tür çalışmalarını sürdürmeye devam edecek” denildi.