Şuhut'da keşkek evine ilk kazma vuruldu !!

TAKİP ET

Şuhut Belediyesi ve Şuhut Kaymakamlığının ortak yürütmüş olduğu projelerden olan Şuhut Keşkek Evi projesinde çalışmalar başladı

Temel kazı yapmış olduğu çalışmalar başlayan Keşkek Evinin yapmış olduğu çalışmalarnı Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya,Şuhut Ak Parti İlçe Başkanı İnş. Müh.Ali Diren ve Şuhut İl Genel Meclisi Üyesi Umut Eroğlu titizlikle takip ettiler.



Çalışmaların ve hava koşullarının olumlu gitmesi durumunda zafer haftası etkinliklerine yetiştirileceğini belirten Başkan Bozkurt”Bugün Şuhutumuzda keşkek evimizin temel kazı yapmış olduğu çalışmalarnı başlatmış durumdayız.Keşkek evimiz Şuhutumuza,ilimize hayırlara vesile olur. Bu vesileyle emeği geçen,Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu’na,İlçe Kaymakamımız Nurullah Kaya’ya,Ak Parti Şuhut İlçe Başkanımız Ali Diren’e,İl Genel Meclisi Üyelerimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.Tescili Şuhut Belediyesi tarafından alınan Şuhut Keşkeğini Keşkek evimiz vasıtasyla ilçemize gelen bütün misafirlerimize ikram edeceğiz.Zafer meşalesinin yakıldığı bu topraklara,zaferin kazanıldığı topraklara ülkemizin her bir vatandaşını keşkek yemeye davet ediyorum.İlçemize Keşkek Evi hayırlı uğurlu olsun”dedi.



Ziyaret yüklenici firmadan bilgilerin alınması ile son buldu.