Şuhut Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Açık Hava Çocuk Sineması İle Başladı

TAKİP ET

Şuhut Belediyesi, 15. Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Açık Hava Çocuk Sineması ile etkinliklerine başladı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, binlerce hemşehrine teşekkür ederek etkinliklere katılan herkesi Şuhut'a davet etti.

Afyonkarahisar ilinin Şuhut ilçesi, Türkiye'nin kurtuluş mücadelesini simgeleyen ve milli birlik ve beraberliğin en güzel şekilde kutlandığı Zafer Haftası etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Şuhut Belediyesi, bu yıl 15. kez düzenlenen Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne Açık Hava Çocuk Sineması etkinliği ile başladı.

Açık Hava Çocuk Sineması etkinliği Şuhut Hükümet Meydanı'nda gerçekleşti. Renkli ve keyifli bir atmosferde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı. Çocuklar, açık havada büyük bir ekranda sevdikleri çizgi filmleri izleyerek keyifli zaman geçirdi.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, "15. Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında bugün çocuklarımız için Açık Hava Çocuk Sineması etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimize katılan binlerce hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Şuhut her zaman sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır. Birlik ve beraberlik içinde nice zaferlere!" şeklinde konuştu.

Çocuklar ve aileler, açık havada izledikleri çizgi filmlerle keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin Şuhut Belediyesi'nin düzenlediği diğer kültür ve sanat etkinlikleri ile devam edeceği belirtildi. Şuhut Belediyesi'nin çeşitli etkinliklerle dolu 15. Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri, ilçe halkının bir araya gelerek milli birlik ve beraberlik ruhunu daha da pekiştireceği bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak