Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Kaymakam Nurullah Kaya'dan Vali Mustafa Tutulmaz'a İşbirliği Ziyareti

TAKİP ET

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'a yönelik işbirliği ziyaretinde bulundu.

Yeni Projeler İçin Bir Araya Geliş

Başkan Bozkurt, ziyaretleri sırasında Şuhut ile ilgili önemli projeleri hayata geçirmek adına Vali Tutulmaz'ın görüşlerini almayı amaçladıklarını belirtti. Özellikle Şuhut'un kalkınması ve bölgenin genel refahına katkı sağlamak adına Vali Mustafa Tutulmaz'ın liderliğindeki Afyonkarahisar Valiliği ile işbirliği yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

Vali Mustafa Tutulmaz'ın Desteği

Vali Mustafa Tutulmaz, Şuhut Belediye Başkanı ve Kaymakamının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin kalkınması için geliştirilen projelere destek olma sözü verdi. Yeni projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgenin ekonomik ve sosyal açıdan güçlendirilmesi hedefleniyor.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Başkan Bozkurt, ziyaretin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiğini vurgulayarak, Şuhut'un potansiyelini ortaya çıkarmak ve daha geniş kitlelere tanıtmak adına bir araya geldiklerini söyledi. Yapılan görüşmelerin ardından ortaya çıkacak projelerle, Şuhut'un adını daha da duyuracaklarını ifade etti.