Sprey Boya

TAKİP ET

Kısa sürede kuruma imkanı sağlayan bir boya malzemesi olan sprey boya oldukça bir geniş bir alanda kullanıma sahiptir

Kutunun içerisindeki malzeme, tepkime ile oluşan basınç ile beraber kullanıma hazır hale gelir. Tahta, metal, plastik ve beton gibi bütün materyallere uygulanan boya, belirli bir mesafeden püskürtülerek kullanılmalıdır. Kullanım alanı oldukça yaygın olan boya, farklı renk seçenekleri ile de tercih edilen bir türdür.

Sprey Boya Nasıl Kullanılır?

Sprey boyalar sayesinde, günlük hayatta kullanılan pek çok malzemeyi farklı şekillendirmek mümkündür. Mermer ve duvar gibi yüzeylerde garantili olarak kullanılabilen sprey boyalar 30 santim mesafeden püskürtülerek kullanılmalıdır. Üstün koruma özelliği sayesinde, yüzeylerde pürüzsüz görünüm elde etmek mümkündür. İç ve dış mekanlarda garantili olması sebebiyle tercih edilen boyalar, içinde barındırdığı astar sayesinde pürüzsüz yüzeylere imkan sağlar.

Sprey Boyayla Işıltılı Yüzeyler

El sanatları ile uğraşanlar içinde, altın varaklı olan boyalar uygun seçimlerdir. Buzlu camlarda ve aynalarda efektli çeşitleri ile farklı tasarımlar yaratmaya imkan sağlar. Resim çerçevelerine parlak ve ışıltılı renkler katmak için ideal olan boyalarla sizlerde farklı detaylara imza atabilirsiniz. Hobi24 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.