Sosyal Denge Sözleşmesi protokolü imzalandı

TAKİP ET

Sosyal Denge Sözleşmes Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükkent Belediye Başkanlığı döneminde başlamıştı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi arasında 2020-2021 yıllarını içine alan Sosyal Denge Sözleşmesi protokolü imzalandı.

İmzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, memurun, işçinin ve emekçinin dün olduğu gibi bu günde yanısıra olduklarını ifade etti. Sosyal Denge Sözleşmesinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükkent Belediye Başkanlığı döneminde başlayıp, AK Parti Hükümetleriyle devam ettiğini hatırlatan Başkan Zeybek, “Bizlerde Afyonkarahisar Belediyesi olarak yetkili sendika Bem-Bir-Sen arasında 2020-2021 yıllarını içine alan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) protokolü imzaladık. Belediyemiz şartlarını zorlayarak çalışanlarımızın yanısıra olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hayırlı olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhittin Ok ise Afyonkarahisar Belediyesi’nde görev yapan bütün memur ve sözleşmeli personel adına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.