Son Dakika: Sandıklı-Afyon yolunda trafik kazası!

TAKİP ET

Son dakika : Sandıklı-Afyonkarahisar yolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, hafif ticari aracın şoförü araçta sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen AFAD ekipleri araçta sıkışan şoförü kurtarmak için seferber oldu.

Kaza, Sandıklı-Afyonkarahisar karayolu Çiğiltepe Mevkiinde bulunan Afyon Seripek Dinlenme Tesisleri önünde meydana geldi. 03 ABM 672 hafif ticari ticari araç ile aynı yönde seyreden başka bir otomobil ile çarpıştı.



AFAD EKİPLERİ SIKIŞAN ŞOFÖRÜN İMDADINA YETİŞTİ
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araçta sıkışan kimliği henüz belirlenemeyen Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Çiğiltepe köyünden olduğu öğrenilen sürücü Afyonkarahisar AFAD ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araçtan çıkarılarak ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Araç içerisinde bulunan diğer yaralılar ise bölgeye intikal eden 112 Ambulansları ile hastanelere kaldırıldı. 

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Özel Haber ve Resimler: Afyon Kent Haber
 


Sandıklı Afyon arası meydana gelen Trafik Kazası




sandıklı afyon trafik kazası son dakika sandıklı afyon arası trafik kazası afyon haber