Son Dakika: Ömer Faruk Erdem şehit oldu

TAKİP ET

Pençe-Şimşek Harekat bölgesinde hain teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Konyalı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem şehit oldu.

Şehit Ömer Faruk Erdem’in Konya’nın Akşehir ilçesi Adsız Mahallesindeki evine acı haber ilçe protokolü tarafından verildi. Şehit haberinin ardından ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Er Ömer Faruk Erdem’in anne ve babasının vefat ettiği, babaannesi Döndü Erdem ile yaşadığı öğrenildi. Şehidin Tuğba, Navruz, Sevgi ve Fadime isminde 4 kardeşinin olduğu öğrenildi.

Şehit Ömer Faruk Erdem kimdir? 
Şehit Ömer Faruk Erdem 1998 doğumludur. 1 yıldır görev yapan Erdem'in ilk görev yeri Şırnak'ın Gülyazı ilçesidir. Şehidimiz son olarak 10 gün önce ev iznine gelmişti.Şehit Haberinin gelmesi ile Akşehir Belediyesi ekipleri tarafından da sokak ve şehidin evi bayraklarla donatıldı.

Şehidin cenazesi yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akşehir Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak. 

şehit haberi şehit haberi son dakika şehit haberi vermek şehit haberi verilme anı şehit haberi bugün ömer faruk erdem akşehir