Son dakika: Balıkesir'de yolcu otobüsü takla attı! 14 ölü var..

TAKİP ET

Balıkesir'de yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla attı. Kaza neticesi 11 kişi kaza yerinde, 3 kişide hastanede olmak üzere toplamda 14 kişi hayatını kaybetti. Kazada 18 kişide yaralandı.

Balıkesir Valiliği, son dakika kaza haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Balıkesir-Edremit istikametine doğru seyir durumunda olan yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla attığını duyurdu.

Sabaha karşı saat 04.50 sıralarında meydana gelen kazada 11 kişi olay yerinde, 3 kişide hastanede yaşamını yitirdi,18 vatandaşımız da yaralandı.

Yaralılar, kaza yerine ulaşan ekipler aracılığıyla çevredeki 5 ayrı hastaneye götürülerek tedaviye alındı. 

Vali Hasan Şıldak yaralıların halleri ile alakalı bilgi aldı
Kazanın sonrasında kaza yerine giderek inceleme yapan Vali Hasan Şıldak, kentteki 5 hastaneye kaldırılan yaralıları da ziyaret etti. Şıldak, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin'den yaralıların durumları ile alakalı bilgi aldı ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilendi.

Vali Şıldak, yaptığı açıklamada,Otobüsün Zonguldak-İzmir seferini yaptığını yaralılardan genel halleri iyi olanlar ve kötü olup ameliyata alınanlar var. Kazanın sebebi hususu ile alakalı net bir bilgi yok fakat bölümde bir dönemeç var. Orayı dönemeyip devrilme söz hususu olabilir. İncelemeler sürüyor. Elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.

Kazayla alakalı tahkîkat devam ediyor.


balıkesir trafik kazası balıkesir trafik kazası haberleri balıkesir trafik kazası 2021 balıkesir trafik kazası son dakika balıkesir trafik kazası bugün