Son dakika: Afyondan tatile giden genç boğularak öldü

TAKİP ET

Yaz aylarının girmesi ve Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek birçok vatandaşımız sahillere akın etti. Afyondan Antalya'ya tatil amaçlı giden iki gençten Emre Öz serinlemek için girdiği Antalya Konyaaltı sahilinde hayatını kaybetti. Diğer arkadaşının tedavisi ise devam ediyor.

Afyonkarahisar'dan Antalya'ya tatile giden iki gençten Emre Öz girdiği denizde hayatını kaybetti. Diğer arkadaşının tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre olay, gece yarısı saat 02.30 sırasında Antalya'nın Konyaaltı ilçesi plajında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan bayram tatilinini değerlendirmek için Antalya'ya gelen 17 yaşındaki Emre Öz ve aynı yaştaki arkadaşı Hüseyin Tekin gec geç saatlerde denize girdi.

Kıyıdan denize açılan iki gencin bir süre sonra çırpındığını gören sahikdeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Boğulma olayınıa şahitlik eden tatilciler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

Vatandaşların yardımı ile kıyıya çıkartılan iki gence sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. 

Hastaneye kaldırılan Emre Öz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hüseyin Tekin'in ise hastane yoğun bakım ünitesinde tedavise devam ediliyor.

Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Emre Öz'ün canısz bedeni yapılacak otopsinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a götürüleceği öğrenildi.

Emre Öz'ün cenazesi yarın ikindi namazı sonrası Ataköy Camiinden son yolculupuna uğurlanacak. 

afyon haber afyondan tatile giden genç emre öz bogularak öldü hüsyin tekin afyon afyon emre öz