Siyaset Arenasının En'leri Belli Oluyor!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'daki yerel seçim sürecinin hızlanmasıyla birlikte RTÜRK yazılım firması tarafından geniş kapsamlı bir anket kampanyası başlatıldı

Afyonkarahisar'daki yerel seçim sürecinin hızlanmasıyla birlikte Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren RTÜRK Teknoloji firması tarafından geniş kapsamlı bir anket kampanyası başlatıldı. İl ve ilçeler genelinde yürütülen bu anket çalışması kapsamında vatandaşların çeşitli seçeneklere oy vermesine ve aynı zamanda eklemeler yapmasına imkan tanınıyor.

Site, il genel meclisi ve belediye meclisi seçimlerine yönelik anketlerde de kullanıcıların parti isimlerini eklemesine ve ön planda olan adaylara oy vermesine olanak sağlıyor. Bu değerlendirmeler sonucunda belirli bir oya ulaşan adaylar, SMS onaylı ankete taşınıyor.

Siyaset Arenası'nın Enleri adlı bu oylamada 300'den fazla adayın oylanacağı açıklandı. "Enler'in ilk turu 22.11.2023 itibari ile sona erecek" şeklindeki duyuruyla paylaşılan seçim anketi, büyük ilgi görüyor. Açıklamada, "En yüksek oy alanlar arasında İGM ve Belediye Meclisi anketi hazırlanacak" detayı da yer alıyor.

Alınan oy oranlarına göre şekillenen bu seçim anketi, Afyonkarahisar'daki yerel seçim sürecinin nabzını tutma iddiasında. Bu anketlerle birlikte seçim adaylarının popülaritesi ve destek seviyeleri geniş kitleler üzerinden ölçülebilecek. ankete katılmak ve incelemek için afyonsecim.com adresini kullanabilirsiniz

afyon seçim anketi