Şişe ile çiğ köftecinin camlarını kırdı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meydana gelen çiğ köftecideki gence saldırı olayı sıcaklığını korurken gece saatlerinde çiğ köfte işletmesine bir saldırı gerçekleşti.

Afyonkarahisar Merkez İstiklal Mahallesinde bulunan çiğ köfte salonunda çalışan gencin dövülmesi olayında soruşturma devam ederken olayın gerçekleştiği çiğ köfteci işletmesine gece saatlerinde bir saldırı gerçekleşti.

İddialara göre, G.Ş.’nin yakını olduğu öğrenilen saldırgan dükkanda B.T isimli şahıs olduğu sırada yanındaki iki kişi ile çiğköfte işletmesine geldi.

Aracından inen saldırgan elindeki bira şişesini önce iş yerinin güvenlik kamerasına sonrasında dükkanın camına attı. Bira şişesi ile camı kıran şahsı yanındakiler sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra iş yeri önündeki yemek yenilen sehpayı vitrin camına atan saldırgan,devamında iş yeri önünde kurye paket servis olarak kullanılan motosikleti tekmeleyerek zarar verdi.

Saldırgan yanındaki şahıslar tarafından sakinleştirilip araca bindirildşkten sonra olay yerinden ayrıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet ekipleri yaptığı inceleme sonrası kamera kayıtlarını inceledi ve saldırgan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.