Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım Göreve Resmen Başladı!

TAKİP ET

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, resmi olarak mazbatasını aldı. Mazbata töreni, İlçe Seçim Kurulu'nda gerçekleşti ve kurban kesimi ile dualar eşliğinde yapıldı. Sinanpaşalılar, bu önemli anı büyük bir coşkuyla karşıladı.

Teşekkürler ve Destekler

Mazbata töreninde konuşan Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, katılımcılara teşekkürlerini ileterek şunları söyledi: “Sevgili inananlar, güvenenler, hepiniz buradasınız, maşallah. Biz çok çalıştık, emek verdik, ancak sizlerin desteğiyle başarılı olduk. Allah hepinizden razı olsun. Çalışmalarımızı boşa çıkarmadınız ve biz de sizlere güvendik. Allah’ın izniyle çok hayırlı hizmetler yapacağız. Sağ olun, var olun.”

MHP İl Yönetim Kurulu üyesi avukat Fahri Fevzi Kartal da şu ifadelerle konuştu: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Tolga başkanımızın zaferi için büyük bir emek verdik. Bizler olarak, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli adına, Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve İl Başkanımız Ahmet Kahveci ile birlikte, sizlere teşekkür ediyoruz. Başkanımızın verdiği sözlerin hepsini yerine getirmesi için takipçisi olacağız. Hayırlı uğurlu olsun.”

Vatandaşların Tam Desteği

Sinanpaşalı vatandaşlar da törene yoğun ilgi gösterdi ve Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’a tam destek verdiler. Verdikleri vaatlerin tutulacağına inandıklarını belirterek, yeni dönemde başkanlarına güven duyduklarını ifade ettiler.

Bu önemli adım, Sinanpaşa'nın geleceği için umut vaat ediyor. Başkan Tolga Yıldırım, göreve resmen başlamasıyla birlikte, ilçenin gelişimi ve refahı için kararlılıkla çalışacaklarına dair söz verdi.