Şıklığın Asaletin Sembolü Elmas Bileklik

TAKİP ET

Doğada muhteşem güzellikte sayısız varlık yer almaktadır

Bunların içinde binlerce yıl ve çeşitli faktörlerin etkisi altında oluşan elmas doğanın bir mucizesidir. Parlaklığı ve asaleti ile adeta etkisi altına almaktadır. Birde ince bir işçilik ile işlenirse daha da inanılmaz bir güzelliğe sahip olmaktadır. Bu duruma en güzel örnek elmas bileklik modellerini verebiliriz. Hoş tasarımları ve ışıltısı ile dolaplarınızın başköşesinde yer alacak. Kombinlerinizde çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ayrıca şıklığınızı bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz. Hem günlük hayatta hem de özel yerlerde ve gece hayatında kullanabileceğiniz bileklik seçenekleri yer almaktadır. Bu seçenekler arasından tarzınıza uygun bilekliği çok kısa bir süre içinde seçebilirsiniz. Sevdiklerinize böyle bir bilekliği hediye edebilirsiniz. Her kadın böyle bir mücevhere sahip olmayı hak eder.

Elmas Bileklik Modelleri

Elmas bileklik tasarımları söz konusu olduğunda çok sayıda tasarım ile karşılaşılmaktadır. Her kadın çok özel ve değerlidir. Aynı zamanda her kadın farklı bir tarza ve zevklere sahiptir. Bileklikler tasarlanırken ve üretilirken çok geniş bir perspektiften bakılmaktadır. Çeşitli karat büyüklerinde altın ve gümüşten yapılan modeller içinde siyah detayları bulunmaktadır.

Bileklik- yüzük ve bileklik kolye takımları da farklı bir seçenek olabilir. Bileklikte tek bir taş olabildiği gibi tamamında elmaslarında yer aldığı seçeneklerde mevcuttur. İkili ya da üçlü bileziklerde çok şık durmaktadır.  Lizay Pırlanta sayfasında bileklik modellerini bulabilirsiniz.