Servergazi Borsa İstanbul MTAL Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu ve Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

TAKİP ET

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, Samsun ilinde düzenlenen 2022/2023 Okul Sp...

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, Samsun ilinde düzenlenen 2022/2023 Okul Sporları Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasını kazandı ve bu başarısını Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında da sürdürmek için Fas'ta yapılacak turnuvaya katılmaya hak kazandı. Şampiyona boyunca rakiplerine karşı üstün performans sergileyen takım, son maçta İzmir Buca Atatürk Spor Lisesini 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Başarılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kabul edilen takım, kupalarını İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici'ye takdim etti. Ekici, şampiyonların gururunu paylaştıklarını ve meslek lisesi öğrencilerinin başarılarının her alanda örnek teşkil ettiğini belirtti. Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, 22-31 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Dünya Liselerarası Futbol müsabakalarında ülkemizi temsil edecek. Ayrıca, takım 2019 yılında da Sırbistan'da düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol müsabakalarında ülkemizi temsil etmiş ve bu yıl da 2. kez dünya kupası müsabakalarında yer alma hakkı elde etmiştir.