Serikspor– Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Serikspor kendi sahasında Afjet Afyonspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Serikspor ile Afjet Afyonspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Serikspor– Afjet Afyonspor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Serikspor Afjet Afyonspor canlı izle..

Geçtiğimiz hafta Adıyaman 1954 Spor takımını deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Serikspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Afjet Afyonspor'u konuk edecek.

SERİKSPOR , AFJET AFYONSPOR’U KONUK EDİYOR
Ligde bugüne kadar oynadığı ilk 13 maçında 6 galibiyet, 1 bereberlik  alarak 19 puan toplayan Serikspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek puan durumunda Afjet Afyonspor’un önüne geçmek istiyor. Serikspor 21 Kasım 2021 Pazar (bugün) saat 13:00’de İsmail Ogan Stadyumu’nda oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı 

Afjet Afyonspor maç saatini bekliyor
TFF 2. Lig’in 14. haftasında bugün deplasmanda Serikspor ile karşılaşacak olan Afjet Afyonspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta turgutluspor’u 4-0 mağlup eden Afjet Afyonspor deplasmandan 3 puan alarak zirveye doğru ilerlemek istiyor
 
Serikspor– Afjet Afyonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Serikspor– Afjet Afyonspor maçı 21 Kasım 2021 (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Serikspor– Afjet Afyonspor Puan Durumu
Ev sahibi Serikspor takımı ligde oynadığı altı karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan topladı. Puan cetvelinin 11. sırasında yer alıyor.  Afjet Afyonspor ise 13 karşılaşma sonrasında 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. Puan cetvelinde 10. sırada yer alıyor.  

Serikspor– Afjet Afyonspor maçını kim yönetecek? 
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. haftasında 21 Kasım Pazar saat 13.00'te deplasmanda Serikspor-Afjet Afyonspor karşılaşmasını Yücek Büyük yönetecek.

 YÜCEL BÜYÜK(Hakem)
 ÖMER LÜTFÜ AYDIN(1. Yardımcı Hakem)
 BÜLENT KORKMAZ(2. Yardımcı Hakem)
 ŞAHİN BERKER(Dördüncü Hakem)

 RACİ KÖPRÜLÜ(Gözlemci)
 HİKMET ŞÜKRÜ ERTANGÜN(Temsilci)
 ZÜBEYİR EMRE DURMAZ(Temsilci)

Serikspor– Afjet Afyonspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Serik İsmail Ogan Stadyumu’nda oynanacak

Serikspor– Afjet Afyonspor Maçı hangi kanalda
Edinilen son bilgilere göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

Haber: Afyon Kent Haber

serikspor afjet afyonspor hangi kanalda canlı izle