Şerife Münire Burcu,'dan Basın Mensupları Dayanışma Derneğine ziyaret

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ş. Münire Burcu, 'İletişim Başkanlığı olarak milli birlik ve beraberliğimize yönelik tüm saldırılara karşı görev alanımız içerisindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi

Ülkemize yönelik tüm saldırılara karşı çalışma yürütüyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, Basın Mensupları Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mustafa Dağhan’ın yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tunca, Halil İbrahim Kocaerkek ve Resul Sündük ile üyeler Hakan Şimşek ve Ahmet Uçmak hazır bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” adlı bilgi seti Dernek Başkanı Mustafa Dağhan’a hediye edildi.

İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın oldukça geniş görev ve yetki alanında birbirinden önemli çalışmalar yürüttüğünü kaydeden CİB Afyonkarahisar Bölge Müdürü Ş. Münire Burcu, “Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü olarak bize bağlı olan illerimiz ve ilçelerimizde hem basın-yayın organlarıyla olan işbirliğimizi hem de İletişim Başkanlığımızın sorumluluk alanındaki diğer faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.  

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

İletişim Başkanlığının tüm çalışmalarında tüm basın kuruluşlarının her türlü desteğini hissettiklerini kaydeden Münire Burcu, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımız, Sayın Fahrettin Altun’un öncülüğünde çok önemli çalışmalara imza atıyor. Uluslararası alanda Türkiye Cumhuriyeti’nin hemen her alanda savunuculuğunu ve sözcülüğünü yapan Başkanlığımız, özellikle uluslararası alanda son derece önemli bir görevi ifa etmektedir” diye konuştu.  

DERNEK BAŞKANI VE ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik içeriden ve dışarıdan gelen her türlü saldırıda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının insiyatif aldığını dile getiren Burcu, “Dünya gündeminde ülkemizin imajına yönelik önemli çalışmalar yapılmaktadır. Aynı zamanda haksız saldırı ve eleştirilere anında cevap veriliyor, iletişim organları vasıtasıyla milli bir savunma yapılıyor. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması için proje ve çalışmalarımız devam etmektedir. 15 Temmuz’un yıldönümlerinde yapılan etkinliklerin yanı sıra tüm yıla yayılan çalışmalarla milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine yönelik katkılarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalar kapsamında sizin ve derneğiniz bünyesinde bulunan üyelerinizin önemli katkılarını görüyoruz. Bu nedenle İletişim Başkanlığımız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan, ise nazik ziyaretleri nedeniyle Münire Burcu’ya teşekkür ederek, çalışmalarında yanında olduklarını ve destek olmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Şerife Münire Burcu, günün anısına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” adlı bilgi setini Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan’a hediye etti