Şehit Ahmet Şık parkında masayı kırdılar!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez Nazmi Saatçi Mahallesinde bulunan Şehit Jandarma Onbaşı Ahmet Şık Parkında oturma masası kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Kırık masayı Afyon Kent Haber yerinde görüntüledi. 

1996 yılında Van Çaldıran’da şehit düşen Jandarma Onbaşı Ahmet Şık’ın adını taşıyan parkda bulunan masa kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Parktaki masa kullanılmaz hale geldi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan, Nazmi Saatçi Mahallesinde bulunan bulunan Şehit Jandarma Onbaşı Ahmet Şık Parkında  kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından masa ve bankların tahrip edilmesi vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu.



Parktaki bir masanın kırıldığı, diğer banklarada ciddi anlamda zarar verildiğini gören vatandaşlar, “Parklar başta çocuklarımız olmak üzere hepimizin nefes aldığı alanlardır. Bu alanlarda bizler çok güzel vakit geçiriyoruz. Ancak parktaki masalara ve banklara zarar veren insanlıktan nasibini almamış kişilerdir, Bu kişiler bir an önce bulunup, ruh hallerinden dolayı toplumdan uzaklaştırılmalıdır, bunlardan ne vatana nede millete asla fayda gelmez.” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Parkra kırılan oturma masasının ayrıca tavan kısmının dahi tahrip edildiği gözlemlendi. 



İşte Nazmi Saatçi Mahallesindeki parkta bulunan masanın son hali. Bizler Afyon Kent Haber olarak yorum yapmıyoruz. Bu durumu siz değerli Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimizin  takdirine birakıyoruz.



Vatandaşlar; parklara zarar veren şahısların bir an önce bulunup adalet önünde hesap vermesini bekliyor.

Haber/Resimler : Afyon Kent Haber - M.Arslan