Şehidimiz Yaşar Cinbaş'ın naaşı Afyon'a getirildi

TAKİP ET

Orman yangınına müdahale etme sırasında hayatını kaybeden Yaşar Cinbaş'in naaşı Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine getirildi. Yaşar Cinbaş 2 Ağustos Pazartesi günü Çay ilçesinden son yolculuğuna uğurlanacak

28 Temmuz 2021 tarihinden bu zamana kadar güzel ülkemizin pek çok noktasında meydana gelen orman yangınları ile mücadele aralıksız sürüyor.

Çıkan yangınlarda İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gönderilen yangın söndürme ekibinde yer alan Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü sınırları içerisinde gerçekleşen orman yangınını söndürmek amacıyla var güçleriyle çabalayan orman işçileri Erdal Tovka ve Yaşar Cinbaş alevlerin arasında kalarak şehit oldular. 

Şehitlerimiz için bugün Antalya Orman Bölge Müdürlüğünde tören gerçekleştirildi. Törene Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı. Cenaze namazının kılınması ile dualardan sonra cenaze araçları Orman Bölge Müdürlüğünden ayrıldılar. 

Afyonkarahisar'lı şehidimiz Yaşar Cinbaş’ın naaşı Manisa ili, Kırkağaç İlçesine uğurlandı. Kırkağaç İlçesinde yapılan törenden sonra Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine gönderildi. 



Yaşar Cinbaş yarın Çay ( 2 Temmuz 2021 Pazartesi günü ) ilçesinden Saat 10:00'da son yolculuğuna uğrulanacak.

Milletimizin ve Afyonkarahisar'ımızın başı sağolsun. 





yaşar cinbaş yaşar cinbaş nereli yaşar cinbaş ekşi yaşar cinbaş alanya yaşar cinbaş kimdir yaşar cinbaş afyon afyon haber