Sarıyer Afjet Afyonspor maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

2.Lig Beyaz grupta mücadele eden ve lige 3 puan ile başlayan Afjet Afyonspor, ligin ilk haftasında berabere kalan Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.

Afjet Afyonspor 2.Lig Beyaz Grup ikinci hafta karşılaşmasında rakibi Sarıyer'i mağlup ederek ikinci galibiyetine imza atmak istiyor. Bir önceki karşılaşmada Gümüşhanespor'u mağlup eden Afjet Afyonspor, Sarıyer maçını kazanması durumunda büyük moral kazanacak. Önemli maça saatler kala, ''Sarıyer - Afjet Afyonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?'' sorularının yanıtları merak konusu oldu. Mücadele öncesi takımların ilk 11'i belli olmadı. Teknik Direktör Özgün Zengin'in dün yapılan üç yeni transfere şans verip vermeyeceği henüz belli değil. Sarıyer - Afjet Afyonspor maçı detayları ve maçın canlı skor takibi afyonkenthaber.com'da olacak.

Afjet Afyonspor ligin ilk haftasında Gümüşhanespor 1-0 mağlup ederek ilk haftaya güzel başladı. Sarıyer ise oynadğı karşılaşmada Kocaelispor ile 0-0 berabere kaldı.

SARIYER – AFJET AFYONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
Sarıyer ve Afjet Afyonspor’lu Futbolseverler tarafından takip edilen maç hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak merak ediliyor. Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda gerçekleşecek Sarıyer – Afjet Afyonspor maçı saat 16.00'da başlayacak

Misli.com'un sponsor olduğu 2. Lig ve 3. Lig maçları internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek. İOS ve Android kullanıcılarının uygulama marketleri aracılığıyla cihazlarına indireceği Misli.com mobil uygulaması, her hafta bazı maçların canlı olarak izlenmesine imkan tanıyor. Peki, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig canlı maç izleme uygulaması nereden indiriliyor?

MİSLİ.COM 2. LİG VE 3. LİG MAÇLARI CANLI NASIL İZLENİR?
Misli.com uygulamasını cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ilgili uygulamayı cihazınıza kurmak ve ardından kullanıcı girişi yapmak olacak. 

Sarıyer - Afjet Afyonspor maçının canlı olarak yayınlanacağının bilgisi Afjet Afyonspor Kulubü Resmi sosyal medya hesabından açıklandı. karşılaşma misli.com internet sitesinden ve mobil uygulamasından Canlı olarak izlenebilecek