Sarık Köyü şampiyon oldu, Birinci Amatöre yükseldi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar 2. Amatör C grubunda oynanan ve şampiyonu belirleyecek maçta Bolvadin Horan Spor'u 2-1'lik skorla mağlup eden Sarık Köyü Spor 1.Amatör ligine yükseldi.

SARIK KÖYÜ SPOR PLAY OFF MAÇLARINDA FIRTINA GİBİ ESTİ

Afyonkarahisar İkinci Amatör Ligi C grubunda 24 puan toplayarak grubu ikinci sırada bitiren Sarık Köyü Spor Kulübü play off maçlarında adeta fırtına gibi esti. 

SARIK KÖYÜ SPOR KULUBÜ PLAY OFF İLK KARŞILAŞMASINDA RAKİBİNİ FARKLI YENDİ

Play Off ilk karşılaşmasını Eğitim Vakfı ile oynayan Sarık Köyü Spor 29 Haziran 2022 günü Kocatepe Spor Kompleksinde oynanan maçta rakibini gol yağmuruna tuttu ve karşılaşmayı 7-1 gibi farklı bir skorla kazanarak adını finale yazdırdı.

SARIK KÖYÜ SPOR ŞAMPİYON OLDU

Final karşılaşması Sarık Köyü Spor ile Bolvadin Horan Spor arasında 3 Temmuz 2022 Pazar günü oynandı. Final maçında Bolvadin Horan Spor'u 2-1 mağlup eden Sarık Köyü ekibi Play Off şampiyonu oldu ve adını 1'inci Amatör lige yazdırdı.

Sarık Köyü Spor Kulubü Başkanı ibrahim Taşpınar şampiyonlukla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

2016 yılında kurduğumuz Sarık Köyü Spor Kulübümüzü kısıtlı imkanlarla bu sezon şampiyon yaptık.  Allah bize bu mutluluğu nasip etti ve şampiyon olduk. Bizler yöneticiler olarak hedefimizi köyümüzün ve Afyonkarahisarımızın gençlerini sosyal aktivitelere yönlendirmek olarak belirledik.  Amacımız gençlerimizi hem internet bağımlılığından hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktır. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan bir nebzede olsa kurtarmaya çalışırken maddi imkansızlar içinde zoru başarmanın mutluluğunu yaşamaya ve sporu seven bir kitleye aynı heyecanı yaşatmanın sevincini yaşıyoruz. 

ÖRNEK BİR KULÜP OLMAYA ÇALIŞTIK

Bizler her alanda olduğu gibi bu alanda da örnek bir kulüp ve örnek birer yönetici olmaya çalıştık. İnşallah bunu başardığımızı düşünüyorum. Bu sene 1'inci Amatör ligde mücadele edecek olan kulübümüzün hedefi yine hem örnek bir kulüp olmak hem de tekrardan şampiyonluk mutluluğunu yaşamak.  Bizler bunu başarak güçteyiz dedi. 

Bizlerde Afyon Kent Haber ailesi olarak Şampiyon Sarık Köyü Spor Kulübünü kutluyoruz. Yeni sezonda 1'inci Amatör Liginde mücadele edecek takıma başarılar diliyoruz  

Haber : Afyon Kent Haber

Sarık Köyü Spor İbrahim Taşpınar Afyonspor Sarıkspor Şampiyon Sarıkspor