Saraydüzü mevkiine kamp merkezi kurulacak!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Orman İşletme Müdürlüğü aracılığıyla Afyonkarahisar Belediyesi'ne tahsis edilen Saraydüzü mevkiindeki kamp merkezinde araştırmalarda bulundu.

Bölgede oluşturulacak kamp merkezinin Türkiye’nin nadir kros ve kondisyon merkezlerinden biri durumuna getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Zeybek Başkan, tesisler amacıyla harcanacak yatırım bedelinin yarısının Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla karşılanacağını müjdeledi.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun talimatlarıyla 5 milyon liralık bir hibe desteği olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Burayı bungalov evleri, yürüyüş yolları, kros alanları, kamp ve kondisyon merkezleriyle Afyon’a yakışır bir kamp merkezi durumuna getireceğiz.

Gençlik ve Spor Bakanımıza şehrimize yapmış bulunduğu ziyarette sunmuş bulunduğumuz projelerden birisi Orman İşletme Müdürlüğünden tahsisini aldığımız 500 bin metrekarelik bu alan. Bölgeyi Spor Kompleksimize kamp yapmaya gelen sporcularımızın ve gençlerimiz için Türkiye’nin nadir kros ve kondisyon kamp merkezi durumuna getirmeyi düşünüyoruz. Sağolsun Sayın Bakanımız gençliğe ve spora büyük ehemmiyet veriyor. 10 milyon liralık yatırımın yarısını ‘biz karşılayalım’ dedi. Allah kendisinden razı olsun” dedi.