Sandıklıspor hızlı başladı !!! Tugay Tiryaki ile anlaşmaya varıldı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Sandıklıspor geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor formasıyla gösterdiği performansla harika bir sezon geçiren ve takımının 3.Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tugay Tiryaki ile anlaşmaya vardı.

Bu sezon yer aldığı Bölgesel Ligde hedefini kesinlikle profesyonel üçüncü lig olarak koyan Sandıklıspor’da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Sezonun başlamasına bir hayli zaman olmasına rağmen transferde bir hayli hareketli günler geçiren kırmızı beyazlılar, ilk önce teknik adam konusunu hallederek ve takımı deneyimli Tevfik Saygılı’ya emanet etti. Sandıklıspor yönetimi dış transfer de hızlı girerken, geçtiğimiz sezonda yer alan Sağ Bek Ahmet Kılıçaslan, ve stober Oktay Yıldırım ile nikah tazeledi. Kırmızı beyazlı yönetim dış transferde ise Eray Şekerci, Volkansel Yalçın, Şelvan Örenç, Coşkun Akyıl, Emrah Dursun, Lokman Akyıldız, Özgür Şengüler ve Royal majofov’u kadrosuna kattı.

 

 Yılın Futbolcusu Tugay Sandıklıspor'da

 

Bununla da yetinmeyen kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor formasıyla gösterdiği performansla harika bir sezon geçiren ve takımının 3.Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tugay Tiryaki ile anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu Tugay geçen sezon takımıyla 25 maçta 10 gol atarken oynadığı futbol ve asistleriyle Bölgesel Amatör Ligde yılın futbolcuları arasında gösterilmişti. Tugay takımının 1-0 kazanarak 3.Lige yükseldiği Play Off maçında Nevşehirspor karşısında attığı golle takımını 3.Lige taşımıştı