Sandıklıda okullar yüz yüze eğitime hazır!

TAKİP ET

Sandıklı Belediyesi bugün yani 1 Mart 2021 Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim için Sandıklı'da bulunan tüm okullarda ilaçlama işlemi yaparak eğitim ve öğretime hazır hale getirdi.

Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde bulunan bütün okullarda görevli personeller tarafından ilaçlama ve dezenfekte işlemi uygulandı 

Dezenfekte işlemi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “Zorlu bir Koronavirüs salgını boyunca evlerinde kalan öğrencilerimiz nihayet 1 Mart 2021 Pazartesi günü özlemle bekledikleri okulları, öğretmenleri ve okul arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğuna erecekler

Pandemi salgını henüz bitmedi ama alınan tedbirler ve devletimizin aşılama sisteminde göstermiş olduğu büyük başarısı ile Türkiye'nin büyük bir bölümünde hayat artık normale dönmeye başlayacak.

Pazartesi günü çalacak olan ders ziliyle haftanın belirli günleri de olsa okula gidecek olan öğrenci kardeşlerimizin sağlığı bizim için her şeyden önce gelmektedir. Bu sebeple bütün okullarımız Sandıklı belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilerek hijyen şartlarına uygun bir hale getirilmiştir. Okula gidecek olan bütün öğrencilerimize , öğretmenlerimize, yüz yüze eğitimde başarılar diliyor, yeni dönemin tüm eğitim ve öğretim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.dedi.