Sandıklı'ya yeni gelen öğrenciler Sandıklı'yı tanıdı !!

TAKİP ET

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu'na bu sene kayıt yaptıran yaklaşık 200 öğrenci kardeşimize Sandıklı ilçesini tanıtmak, kültürel, tarihi dokusu ile turizm ve şifa alanlarındaki faaliyetler hakkında bilgiler vermek için bir oryantasyon programı düzenlendi.

Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen program kapsamında; 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Bedesten, Ulu Camii, Oyuncak Müzesi, Hisar Tepesi, Tarihi Konaklar, Kültür Evi, Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre’nin kabirlerini ziyaret ederek görevli personelden konuyla ilgili bilgiler aldılar.

 

Akabinde Sandıklı Thermal Park Otelde yapılan oryantasyona istinaden bir sunum alan öğrenci kardeşlerimiz için öğle yemeğinde barbekü partisi düzenlendi. Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar tarafından yapılan konuşmalarda; öğrenci kardeşlerimize ilçemizde yaşayabilecekleri sıkıntıları kendileriyle paylaşmaları halinde çözüm noktasında kendilerine yardımcı olunacağı mesajı veren heyet, iyi dilek ve temennilerin ardından sunumun birinci bölümü sona erdi.

 

Sunumun ikinci bölümünde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ender Erdoğmuş ile Bera Eğitim Kurumları Müdürü aynı zamanda Sandıklı Kent Konseyi Başkanı Hasan Hüseyin Baykal tarafından Sandıklı ilçemiz ile ilgili değerli sunumlar gerçekleştirildi.

 

Oryantasyon eğitimine katılan öğrenci kardeşlerimiz kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza, Okul müdür ve idarecilerimize, otel müdürümüze ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.