Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği boş durmuyor

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı onaylı Perde Güçlü Kadınlar İçin Açılıyor adlı projeyle birlikte çalışma yaptığımız Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği boş durmuyor.

Risus Sanat Yön.Kur.Başkanı ve Tiyatro yönetmeni Seyhun Sertan Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda  şu ifadeleri yer verdi 

Geçmişte de birçok alanda sosyal sorumluluk adına çalışmalar yapan dernek, bu korona günlerinde de evde boş durmayıp ihtiyacı olanlara maske üretmeye başladı. Her zaman söylüyorum bizim (erkekler olarak) kadınlara destek olmamıza gerek yok. Gölge etmeyelim yeter. Onlar tiyatro da yapar, köy çocuklarına elbise de dağıtır, Şehit Kütüphanelerine kitap da bağışlar, ihtiyacı olana maske de üretir. Ben de eczaneye gittim neredeyse salgın tedbirleri kaldırılacak ama hala maske alamadım. Satışı da yasak. Alışverişe filan cebimde sakladığım maskeyle girip çıkıyorum. Dernek sayesinde maskeye kavuştum. Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneğini, Başkan Fulya Erhan Bolcal 'ın şahsında tüm yüce gönüllü üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.. 



sandıklı gönüllü hanımlar derneği