Sandıklı'da Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

TAKİP ET

Bahar mevsiminin başlaması ve havaların ağır ağır ısınmasıyla beraber Sandıklı Belediyemiz tarafından Sandıklı'da çevre düzenlemeleri ve peyzaj yapmış olduğu çalışmalarna hız verilmiş durumda

Bahar mevsiminin başlaması ve havaların ağır ağır ısınmasıyla beraber Sandıklı Belediyemiz tarafından Sandıklı'da çevre düzenlemeleri ve peyzaj yapmış olduğu çalışmalarna hız verilmiş durumda.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından; Sandıklı-Antalya karayolu’nun otogar karşısında kalan kısmında ağaç dikme makinası ile ağaçlandırma yapmış olduğu çalışmalar yapılmaktadır. Bunun beraberinde Şaloğlu Camii karşısında bulunan Kültür Park’ta bulunan kemerde çiçeklendirme çalışması yapılmaktadır.

Fen İşleri Müdürlüğümüzü tarafından; Yunus Emre Bulvarında bordür boyama yapmış olduğu çalışmalar başlamış olup, kışın deforme olan kısımları baştan sona yenilecektir.

Kaplıca İşlet Müdürlüğümüz tarafından; Hüdai Kaplıcalarımızda bulunan çiçek kemeri ile saksı çiçeklerinde oluşan mini bahçeler hazırlanarak kaplıcalarımızın peyzaj yapmış olduğu çalışmalarna destek verilmektedir.




sandıklı