Sandıklı'da otobüs kazası: 1 ölü, 38 yaralı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde kontrolden çıkan otobüs şarampole devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 38 kişide yaralandı

Trafik Kazası, bu sabah erken saatlerde Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi çıkışında meydana geldi. Edindiğimiz bilgiye göre Yalova- Antalya seferini yapan 16 BLT 67 plakalı yolcu otobüsü sürücüsünün henüz sebebi belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç yol kenarındaki şarampole devrildi.

Kazada otobüsün yan bir şekilde sürüklendiğide öğrendildi. Kaza sonrası kazayı görenlerin ihbarı ile çok sayıda jandarma, 112 Acil sağlık ekipleri, AFAD ekipleri sevk edildi.

Hızla otobüsten çıkartılan 38 yaralı ambulanslar ile Afyonkarahisar ve Sandıklı'daki hastanelere kaldırıldılar.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk yaptığı incelemede 20 yaşındaki Muhammet U. isimli gencin vefat ettiğini tespit etti.  Muhammet U'nun cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı

Kazada yaralananların büyük bir ksımının Burdur'daki askeri birliklerine teslim olmak için yola çıkan asker adayları olduğu öğrenildi.

Yaralanan asker adaylarının hastanelerdeki tedavileri devam ederken, bazı asker adaylarının ciddiyetini koruduğu öğenildi.

Kazanın ardından jandarma tarafından soruştuma başlatılırken otobüs şöförü gözlatına alındı

sandıklı trafik kazası sandıklıda trafik kazası sandıklı yolunda trafik kazası Sandıklı otobüs kazası