Sandıklı'da Evde Bakım Hizmetleri

TAKİP ET

Sandıklı'da 'Evde Bakım Hizmetleri' kapsamında hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların evleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından temizleniyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatı ile ortalama 4 yıldır düzenli olarak yapılan “Evde Bakım Hizmetleri” kapsamında hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından temizleniyor.

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlarn evleri tepeden tırnağa temizlenip gerekli hijyen koşulları sağlandıktan sonra kendilerine teslim ediliyor. Ücretsiz olarak her ay derli toplu olarak temizliği yapılan evlerde; camlar siliniyor, mutfak-banyo yıkanıyor, yerler ve koltuklar temizleniyor, ortalık toplanıp çöpler atılıyor. Tüm temizlik malzemeleri görevliler tarafından getirilerek birkaç saat içerisinde evlerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

 

Evleri temizlenen vatandaşlarımız Sandıklı Belediyesi ekiplerimize teşekkür ederek; “Sağ olsunlar her zaman aynı güler yüzle gelerek hiç sıkılmadan evlerimizi temizliyorlar. Bizlere en hoş hizmeti verebilmek için canla başla çalışarak bizlere çok iyi bakıyorlar. En önemlisi de Sandıklı Belediyenin bizleri unutmadığını görmek, hatırlanmak inanın bu hizmetin en hoş noktası. Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e bu hizmeti başlattığı için ve bizlere gereken önemi verdiği için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.” Dediler