Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Muhtarlarla buluştu!

TAKİP ET

Sandıklı Belediye Başkanı ve Muhtarlar, ortaklaşa gelecek planlarını masaya yatırdılar

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi, Sandıklı Belediye Başkanı Dr.Mustafa Çöl, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan ile birlikte Mahalle Muhtarları Günü dolayısıyla, Sandıklı'daki mahalle muhtarlarına özel bir buluşma düzenledi. Hüdai Restoran'da organize edilen bu akşam yemeği ile muhtarlarla bir arada olmanın önemini vurguladılar.

Dr.Mustafa Çöl, bu özel günde muhtarlarla birlikte olmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirterek, onların, yerel yönetimin en önemli paydaşları olduğunun ve bölge sakinleri adına tüm sorunları ve ihtiyaçları en iyi şekilde tespit edebildiklerinin altını çizdi.

Ortaklaşa Gelecek İçin Sıkı İş Birliği

Özellikle yöre halkının ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve karşılamak adına muhtarların bilgilerinden yararlanmayı hedefleyen Dr.Mustafa Çöl, "Bu akşamki yemek, muhtarlarımızın değerli görüşlerini dinlemek ve iş birliğimizi daha da güçlendirmek adına önemli bir fırsat. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt vermek için ortak bir platformda bulunmaya ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Dr. Çöl, her bir muhtarın ilçenin her bir köşesinde önemli bir rol oynadığını belirtti ve "Her birinizin katkısı, Sandıklı'yı daha yaşanabilir kılmak adına çok kıymetli. Bu iş birliği ile birlikte gelecek adına daha umutlu ve daha güzel bir Sandıklı hedefimiz. Bu hedefe doğru birlikte yürüyeceğiz ve hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa etmeye devam edeceğiz." ifadeleri ile hedeflerini dile getirdi.

Başkan, akşam yemeğine katılan ve üstün çabası ile ilçenin sorun ve ihtiyaçlarını gündeme getiren tüm muhtarlarına teşekkürlerini iletti.

Sandıklı Belediye Başkanı muhtar