Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcaları Personeliyle Buluştu!

TAKİP ET

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, bölgenin önemli turistik ve şifa kaynaklarından biri olan Hüdai Kaplıcaları'nda görev yapan personelle özel bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Çöl, öğlen ve akşam yemekleri olmak üzere gündüz ve gece personeliyle bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcaları'nda görev yapan personele özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkürlerini ileterek memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca, Kaplıca İşletme Müdürlüğü bünyesindeki personeller arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen bu buluşmanın, iş birliğini ve dayanışmayı artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Hüdai Kaplıcaları'nın bölgedeki önemli bir turistik ve sağlık merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Dr. Mustafa Çöl, tesisin gelişimi ve daha fazla misafir çekme hedefine odaklanarak sürekli çalışmaların devam edeceğini belirtti. Birlik ve beraberlik içinde, başarı dolu bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyeceklerine inanç dolu sözlerle ifade etti.

mustafa çöl hüdai kaplıcaları sandıklı