Sandıklı Arama Kurtarma Derneği kuruluyor!

TAKİP ET

Sandıklı'lı iş insanı İsmail Elibol, Sandıklı Arama Kurtarma (SAK) Derneğinin kurulumunda son aşamaya gelindiğini duyurdu. İsmail Elibol açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Derneğimizin kuruluşu için resmi adımları atmak için son aşamaya geldik. 

Bunun için derneğimizin kurulumu için 7 kişilik kurucu üye listesinde olmak  isteyen arkadaşlar özelden iletişime geçerse yapacağımız ortak toplantıda aramızdan 7 arkadaşımızla başvurumuzu yaparak ilk aşamayı geçmiş olacağız. Sonrasında 22 kişilik yönetim grubu seçimine geçeceğiz bu platformda her siyasi ve hayat görüşünden her inançtan her meslekten arkadaşımıza yer vardır. 

Biz varız Siz de varmısınız. dedi

S.A.K Arama Kurtarma Derneği Misyon ve Değerleri

Misyon

Dağ ve doğa koşullarında meydana gelen kaybolma ve kaza olaylarında, deprem, sel gibi doğal afetlerde ve büyük kazalarda, tamamen gönüllü olarak, amatör bir çalışma ve profesyonel bir yaklaşım ile, başı dertte olan kişilere en kısa sürede ulaşmak, yardım için gereken uygun koşulları yaratmak, doğru arama ve kurtarma çalışması yaparak, kazazedelere temel ilkyardım desteğini sağladıktan sonra emniyetli ortam koşullarına nakillerini sağlamak, bu tür olaylarda can kaybını en aza indirmek ve arama kurtarma konularında toplumu bilgilendirmek derneğimizin temel amacıdır.

S.A.K Değerleri

Gönüllülük
Karşılıksız Yardımseverlik
Başta İnsan Hayatı Olmak Üzere Tüm Canlıların Hayatına Değer Vermek
Dürüstlük
Güvenilirlik

Bu esnada birlik ve beraberlik icin de elele omuz omuza nesilden nesile taşımak için bizimle iletişime geçerek gerekli evrakları ulaştırabilirsiniz ifadelerine yer verdi.

Sandıklı Arama Kurtarma SAK Sandıklı Haber İsmail Elibol Sandıklı Arama Kurtarma Derneği Afyonkarahisar Elibollar