Sandıklı Açık Cezaevi Müdürü'nden Başkan Çöl'e ziyaret...

TAKİP ET

SANDIKLI HABERLERİ : Sandıklı açık Cezaevi müdürlüğü görevine yeni atanan Halime Er, Sandıklı Belediye Başkanı sayın Mustafa Çöl'ü Belediye binasındaki makamında ziyaret ederek kendisiyle fikir alış verişinde bulundular.

SANDIKLI HABERLERİ : Sandıklı açık Cezaevi müdürlüğü görevine yeni atanan Halime Er, Sandıklı Belediye Başkanı sayın Mustafa Çöl’ü Belediye binasındaki makamında ziyaret ederek kendisiyle fikir alış verişinde bulundular.

Sandıklı ilçesine yeni atanan Halime Er, tanışma ve nezaket ziyareti için Başkan Çöy'ü ziyaret etti. Halime Er, Başkan Mustafa Çöl ile yapılacak çalışmalar ve işleyişle ilgili konularda fikir alış verişinde bulundular 

Kilis L tipi kapalı ve açık ceza infaz kurumundan Sandıklı ilçesine atanan yeni müdür Halime Er, Başkan Mustafa Çöl ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini belirttikleri için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkürlerini ilettiğinin altını çizdi.

Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı'ya yeni atanma dolayısı ile Sandıklı açık cezaevi müdürümüze hoş geldiniz dileklerini ileterek, işlerinde başarılar ve kolaylıklar dilediler.

sandıklı açık cezaevi afyon sandıklı açık cezaevi