Sanatçı Osman Öztekin'in kızı Fikriye Nur depremde hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın yakından tanıdığı Sanatçı Osman Öztekin'in kızı Fikriye Nur depremde hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'da televizyon kanalında ve birçok etkinlikte yaptığı programlardan tanıdığımız Osman Öztekin'in kızı Fikriye Nur deprem enkazından kurtulamadı. 

Deprem haberini alan Samsun'lu sanatçı Osman Öztekin Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan kızından haber alamayınca  Samsun'dan yola çıktı. 

Enkazın başına giden Öztekin kendisi ve akrabalarının yardımı ile enkazdan kızını çıkarmaya çalıştı. Öztekin'in eniştesi, teyzeside enkaz altında kaldı. Yardım ekiplerinin gelmesini beklemeden eline aldığı makasla enkazdan kızına ulaşmaya çalıştı.Fikriye diyerek kızına seslendi. Saatler sonra yardım ekipleri enkaz yerine gelerek Fikriye Nur'un cansız bedenini enkaz altından çıkardı.

Acılı baba kızını kaybettiğini şu açıklama ile duyurdu.

Deprem felaketi bizimde canımızı aldı. Antakya'da deprem de kızım Fikriye Nur Hakka yürüdü..Melek oldu ..Taktiri ilahiye yapacak birşey yok. Allahtan geldik, Allaha gidiyoruz. Acımız çok büyük.. Umutlu olduğumuz süreçte beni arayan mesaj atan destek olan tüm dostlarıma yakınlarıma, sevenlerime çok teşekkür ediyorum. ifadelerine yer verdi. 

Osman Öztekin Fikriye Nur Öztekin Deprem