Samsun'da eski eşini çocuğunun önünde darbeden zanlı tutuklandı

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde eski eşi tarafından darp edilen yüzünde ve kafasında ezikler meydana gelen kadın hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kadın hastaneye kaldırılırken darp eden zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Edinilen bilgiye göre, şüpheli İ.Z, 5 yaşındaki kızını annesine götürmek amacıyla eski eşi E.M ile buluşmak istedi.Buluşma sonrası İZ. ve E.M arasında bir vakit sonra münakaşa çıktı.

Tartışmanın büyümesi üstüne İ.Z eski eşini sokak ortasında tekmeleyerek darbetti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üstüne olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve Emniyet ekipleri intikal etti. Hastaneye kaldırılan E.M isimli kadın tedavisi sonrası taburcu edildi.

Kadının darp sonrası yüzünde ve kafasında ezikler oluştuğu öğrenildi.

Şüpheli İ.Z ise Canik Güvenlik Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, kadının, çocuğunun gözü önünde darbedilmesi bir cep telefonu kamerasınca kayıt edildi. Çiftin 3 sene evvelce boşandığı öğrenildi.

Yaşadığı vakanın ardından da konuşamadığı öğrenilen E.M daha sonra Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde müşahede altına alındı.

Darp eden zanlı tutuklandı

Canik Güvenlik Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alınan İ.Z'nin işlemleri tamamlandı.Adliyeye götürülen zanlı, savcılık tarafından "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan nöbetçi hakimliğe sevk edildi.  İ.Z, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı