Salar Belediyesi'nden Harman Yeri 4.Etap Arsa Tahsis İlanı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar, Harman Yeri 4.Etap'taki ticari-konut arsalarını uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle tahsis amaçlı vatandaşlara sunuyor. Başvuru ve detaylar için son tarih 25 Ağustos 2023.

Afyonkarahisar'ın Salar Kasabasında, Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar, önemli bir açıklama yaptı. Başkan Taşpınar, Harman Yeri 4.Etap bölgesindeki 16 ticari-konut arsanın tahsis amaçlı vatandaşlara sunulduğunu duyurdu. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile dikkat çeken bu tahsis fırsatı, hem yatırımcılar hem de aileleri için büyük bir potansiyel taşıyor.

Başkan Taşpınar yaptığı açıklamada, "Kıymetli Kardeşlerim, Harman Yeri 4.Etap bölgemizdeki 16 Ticari-Konut arsamızı tahsis amaçlı sizlere arz ediyoruz. Uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla birlikte arsalarımızın sahiplerine hayırlar getirmesini, ailenizle birlikte daha güzel anılar biriktirmenizi, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Kasabamıza hayırlı olsun. Saygılarımla" şeklinde konuştu.

Başvuru şartları, fiyat bilgisi, ödeme koşulları ve diğer tüm detaylar için vatandaşların Salar Belediyesi'ne başvuruda bulunmaları gerektiğini belirten Başkan Taşpınar, son başvuru tarihinin 25 Ağustos 2023 olduğunu da hatırlattı.

Salar Belediyesi, Harman Yeri 4.Etap arsa tahsis ilanıyla ilgilenen tüm vatandaşları belediyeye bekliyor. Bu fırsatla ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, ilgili birimle iletişime geçebilirler