'Salaklar Sofrası' Münir Özkul'u unutmadı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 5 Ocak 2018 günü galası yapılarak sahnelenmeye başlanan 'Salaklar Sofrası' adlı tiyatro oyunu büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 5 Ocak 2018 günü galası yapılarak sahnelenmeye başlanan ‘Salaklar Sofrası’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kapalı gişe oynanan ve en son galasının yapıldığı 5 Ocak 2018 tarihinden itibaren belirli günlerde sanatseverler ile buluşan ‘Salaklar Sofrası’ tiyatro oyununda oyuncular hayatını kaybeden usta sanatçı Münir Özkul’u da unutmadılar. Oyun sonrası usta sanatçı Münir Özkul oyuncular ve salondakiler tarafından anıldı. Merhum Münir Özkul’un oynadığı sinema filmlerinden kesitler yayınlandı.

 

O BİZİM İDOLÜMÜZDÜ

Hayatını kaybeden usta sanatçı Münir Özkul’u minnet ve şükranla andıklarını söyleyen Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Hasan Elmas, Özkul’un ayak izlerini takip ederek onun yolunda ilerlemeye çalıştıklarını dile getirdi. Usta sanatçı Özkul’un vefatı dolayısıyla büyük bir üzüntü duyduklarını da belirten Elmas şöyle konuştu; “Bizim galayı yaptığımız gün usta sanatçımız Münir Özkul’un vefat haberini aldık. Bizi tiyatroya iten ve idol kabul ettiğimiz usta kabul ettiğimiz ve yıllarca filmleri ile büyüdüğümüz. Oyunculuğu ile nasıl büyük bir oyuncu olduğunu farklı karakterlere girerek nasıl o karaktere büründüğünü onlardan öğrendik. Münir Özkul şuanda bence Yeşilçamın yaşayan en büyük efsanesiydi. Fakat bilindiği gibi vefat etti. Bizlerde tiyatro oyunumuz sonrası onu minnetle andık ve anmaya da devam edeceğiz. Onların sayesinde tiyatroyu sevdik. Onların filmlerini izleyerek büyüdük. Şuanda da onların ayak izlerini takip ediyoruz” dedi. >> Özel Haber GÜLŞEN KUMRAL