Sakaryaspor – Van BBSK maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Lider Sakaryaspor kendi saha ve seyircisi önünde Van BBSK takımını konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı grupta Sakaryaspor ile Van BBSK takımı karşı karşıya gelecek. Peki Sakaryaspor– Van BBSK maçı ne zaman, hangi kanalda.. Sakaryaspor Vanspor canlı izle..

Geçtiğimiz hafta Bodrumspor'a deplasmanda 1-0 mağlup eden Sakaryaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Van BBSK'u konuk edecek.

SAKARYASPOR LİDERLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR
Ligde 22 maçında 14 galibiyet ve 6 beraberlik ile 48 puan toplayan Sakaryaspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek liderliğini devam ettirmek istiyor. 

VAN BBSK MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
TFF 2. Lig 22. karşılaşmasında bugün deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Van BBSK maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sakarya Atatürk  Stadyumunda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Van BBSK deplasmanda kazanarak üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapıyor.  

Sakaryaspor – Silahtaroğlu Vanspor FK maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Sakaryaspor– Van BBSK maçı 6 Şubat 2022 saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Sakaryaspor– Van BBSK Puan Durumu
Ev sahibi Sakaryaspor takımı ligde oynadığı 22 karşılaşmada 14 galibiyet ve 6  beraberlik alarak 48 puan topladı. Puan cetvelinde lidfer konumda bulunuyor. Van BBSK ise 21 karşılaşma sonrasında 10 galibiyet, 5 beraberlik alarak 35 puan topladı. Puan cetvelinde 9. sırada yer alıyor.  

Sakaryaspor– Van BBSK Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak

Sakaryaspor– Van BBSK Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre yerel ve ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi henüz verilmedi. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

sakaryaspor van bbsk vanspor sakaryaspor vanspor canlı izle saat kaçta