Sakaryaspor – Trabzon Hekimoğlu maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Sakaryaspor kendi sahasında Trabzon Hekimoğlu'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Sakaryaspor ile Trabzon Hekimoğlu takımı karşı karşıya gelecek. Peki Sakaryaspor – Trabzon Hekimoğlu maçı ne zaman, hangi kanalda. Sakaryaspor Hekimoğlu Trabzon canlı izle..

Sakaryaspor’un rakibi Hekimoğlu Trabzon
Sakaryaspor, zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayacak
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan her iki ekipte sahaya galibiyet parolası ile çıkacak

3 PUAN HEDEFİ
Bu sezon zorlu deplasmanlardan beraberliklerle dönmesine rağmen evinde rakiplerine karşı üstün bir oyunla rahat maçlar kazanan Sakaryaspor, grubun önemli ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon’u bugün evinde konuk edecek. Ligin 8’nci haftasındaki mücadelede sahaya 3 puan için çıkacak Ercümend Coşkundere’nin talebeleri, taraftarına güzel bir galibiyet armağan etmek ve zirve yarışından uzak kalmamak istiyor.

Bugün oynayacağı mücadelenin çalışmalarını dün gerçekleştireceği son antrenman ile tamamlayacak Sakaryaspor, maç saatini beklemeye başladı. Oyuncularına kritik maç öncesinde uyarılarda bulunan Coşkundere, karşılaşmanın 6 puanlık bir öneme sahip olduğunun önemine değindi. Fiziksel ve mental olarak maça hazır olan yeşil siyahlı futbolcular, zirve hedefiyle sahadaki yerini alacak.

Sakaryaspor – Trabzon Hekimoğlu Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Sakaryaspor – Trabzon Hekimoğlu maçı 17 Ekim 2021 (bugün) saat 16:30 itibari ile başlayacaktır.

Sakaryaspor – Trabzon Hekimoğlu Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak

Sakaryaspor – Trabzon Hekimoğlu Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

sakaryaspor trabzon hekimoğlu canlı izle hangi kanalda