Sakaryaspor – Bodrumspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Sakaryaspor kendi sahasında Bodrumspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Sakaryaspor ile Bodrumspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Sakaryaspor – Bodrumspor maçı ne zaman, hangi kanalda..

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çorumspor ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Bodrumspor'u konuk edecek.

SAKARYASPOR EVİNDE GALİP GELMEK İSTİYOR
Ligde ilk 3 maçında bir galibiyet ve iki beraberlik ile 5 puan toplayan Sakaryaspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor

Bodrumspor maç saatini bekliyor
TFF 2. Lig’in 4. haftasında bügün deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sakarya Atatürk Stadyumunda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Bodrumspor’un son antrenmanını Başkan Fikret Öztürk, Rıza Karakaya ve yöneticiler yerinde takip etti. 

Sakaryaspor – Bodrumspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Sakaryaspor – Bodrumspor maçı 26 Eylül 2021 (bugün) saat 18:00 itibari ile başlayacaktır.

Sakaryaspor – Bodrumspor Puan Durumu
Ev sahibi Sakaryaspor takımı ligde oynadığı üç karşılaşmada 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Puan cetvelinin 10. sırasında yer alıyor.  Bodrumspor ise 3 karşılaşma sonrasında 3 galibiyet alarak 9 puan topladı. Bodrumspor'un şu ana kadar mağlubiyeti ve beraberliği bulunmuyor. Puan cetvelinde averajla 2. sırasında yer alıyor.  

Sakaryaspor – Bodrumspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak

Sakaryaspor – Bodrumspor Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

Çorumspor – Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

sakaryaspor bodrumspor